Crash start

  • 1. Please describe as detailed as possible what you did and which problem that leads to.

    When I launch lotus I got "initializing GUI" and after that's crash


    2. Please post your logfile and if possible attach your debug logfile, as well, which have been created during the problem occured.

    I don't have but at the begining of lotus that's work's


    3. If it is a performance or another possibly hardware-related problem, please post your system information. Those are:

    • OS and architecture (32/64bit)
    • Processor clock rate
    • Processor cores
    • RAM
    • Type of hard drive (HDD/SDD)
    • Desktop or Notebook?
    • Name of your graphics card
    • Graphics memory
    • GPU clock rate
    • OpenGL version (see LOTUS logfile)
  • Janine

    Approved the thread.
  • LOTUS starts with your Intel OnBoard graphics card, not with your NVIDIA. How you can change that, you will find out > here <

    \|/⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀(__)

    ⠀⠀⠀⠀`\-------------(oo)

    ⠀⠀⠀⠀⠀||⠀⠀⠀ ⠀⠀(__)

    ⠀⠀⠀⠀⠀||w------||⠀⠀⠀⠀\|/

    ⠀⠀⠀\|/

  • I tried but at the step 2 I don't have "graphics settings''

    I tried after to launch it with execute withe the graphics process and I take default one because the other one is Nvidia

    That's doesn't work too...


    And I do it with Nvidia that not working too

    Edited once, last by MarvinK: Beiträge zusammengefügt ().

  • I tried but at the step 2 I don't have "graphics settings''

    Actually the option should be there, could you make a screenshot of it?


    Otherwise you could try > this <

    \|/⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀(__)

    ⠀⠀⠀⠀`\-------------(oo)

    ⠀⠀⠀⠀⠀||⠀⠀⠀ ⠀⠀(__)

    ⠀⠀⠀⠀⠀||w------||⠀⠀⠀⠀\|/

    ⠀⠀⠀\|/

  • Janine

    Closed the thread.
  • Janine

    Added the Label Non-reproducible